Wednesday, January 30, 2008

Προβολή "Hitokiri" από I-MBA Alumni

Κανονικά αυτό το post θα αναφερόταν στην προγραμματισμένη από την Ομάδα μας προβολή του "Hitokiri". Όλα (σχεδόν) ήταν έτοιμα για αυτή την Πέμπτη 31/1, οι αφίσες είχαν ήδη μπει, μόνο το post και τα mail δεν είχαν ετοιμαστεί. Άλλες όμως ήταν αι βουλαί του Κυρίου. Συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη, οπότε η προβολή ματαιώνεται.

Θα γίνει όμως κανονικά την Παρασκευή η προβολή που έχει προγραμματιστεί από το σύλλογο αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος International MBA του Ο.Π.Α. (I-MBA Alumni).

Έτσι, το "Hitokiri" (2007, Θάνος Κερμίτσης) θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 1/2/08 στις 18:00 στο κτίριο μεταπτυχιακών (Ευελπίδων 47α και Λευκάδος 33) στην αίθουσα 701 του 7ου ορόφου.


" Το Hitokiri είναι μια ταινία που δημιουργήθηκε απο μια ερασιτεχνική κινηματογραφική ομάδα (Underworld Films) μιας παρέας φοιτητών απο την Αθήνα, με budget μόλις 500 ευρώ και ελάχιστα τεχνικά μέσα. Αποτελεί την πρώτη τους σοβαρή δουλειά και γυρίστηκε ώς ένας φόρος τιμής στα γιαπωνέζικα anime και την φιλοσοφία τους.
Ετυμολογικά Hitokiri σημαίνει δολοφόνος (manslayer στα αγγλικά).
"

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το blog των παιδιών (στο background παίζει φοβερή μουσική από anime ταινίες η οποία παίζει και στην ταινία, ανοίξτε τα ηχεία!): underworldfilms.blogspot.com/2008/01/hitokiri.html


Hitokiri final trailer

No comments:

Post a Comment

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...