Saturday, February 07, 2009

Psarokokalo 2009

(click image for higher resolution)Image by psarokokalofestival


Το φεστιβάλ που μπορεί να σου αλλάξει την άποψη για τις ταινίες μικρού μήκους (εγω μετά από 2-3 επισκέψεις στη φετινή διοργάνωση, έχω αρχίσει να ψήνομαι!) ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην (τέλεια! πρέπει-να-κάνουμε-κι-εμείς-εκεί-προβολές!) cine-αίθουσα του Nixon (Αγησιλάου 61 Κεραμεικός, πίσω απ' το Bios). Μόνο η ουρά έχει μείνει λοιπόν απ' το psarokokalάκι! Αλλά φαίνεται πως θα είναι το καλύτερο κομμάτι, καθώς τώρα παίζουν τα αφιερώματα στα φεστιβάλ Άμστερνταμ και Σεράγεβο, τα τρία τελευταία μέρη του Διαγωνιστικού (με τα βραβευμένα PAL/SECAM και ANTHEM στο 7ο μέρος) και φυσικά το party απόψε στο Jazz Upstairs του Guru (Πλατεία Θεάτρου, Ψυρρή)!


More info:
Πρόγραμμα (σε pdf)
Δελτίο Τύπου (σε pdf)
www.psarokokalo.gr
myspace.com/psarokokalo


Ήθελα εδώ και μέρες να κάνω τη δικιά μου επιλογή-πρόταση για τις ταινίες του φεστιβάλ (όπως κάνουμε στα φεστιβάλ που μας ενδιαφέρουν, βλ. και Νύχτες Πρεμιέρας 2008), αλλά είναι μάλλον δύσκολο να βρεις πληροφορίες και trailers για μικρού μήκους και μάλιστα πρόσφατες...


(click image for higher resolution)Image by psarokokalofestival



Ανακαλύπτοντας την εφαρμογή Remix του Photobucket, έφτιαξα ενα trailer για τη φετινή διοργάνωση μιξάροντας το επίσημο σήμα-animation του φεστιβάλ με photos από τις φετινές ταινίες. Μόνος περιορισμός του Remix (το οποίο αξιοποιεί το Premiere Express) οτι δε μπορείς να βάλεις ο'τι μουσική θέλεις, αλλά έστω κι έτσι νομίζω οτι το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Ξεκοκαλίστε το!

Psarokokalo2009 trailer (s_dany remix)



Επίσημο σήμα-animation

No comments:

Post a Comment

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...